Europark pysäköintipalvelut

Sähköautoilun nopea kasvu on vauhdittanut myös latauspisteillä varusteltujen pysäköintipaikkojen kysyntää. Pysäköintipalveluja tarjoava EuroPark Finland on vastannut autoilijoiden tarpeisiin latureita lisäämällä mutta myös kehittämällä automatisointia.

Liitetyt tuotteet: Sähköauton lataus

Sähköauton lataus

Schneider Electric tarjoaa sähköautojen latausasemia erilaisiin tarpeisiin ja ratkaisuihin AC latausasemista DC teholatureihin. Ne ovat joko seinään kiinnitettävissä tai vapaasti seisovia. Evlink sähköauton latausasemia on saatavilla erilaisiin kiinteistöihin ja julkisiinkin kohteisiin.

EuroPark sai tehokkaan ratkaisun sähköautojen lataustarpeen hallintaan Schneider Electricin avulla

Sähköautoilun nopea kasvu on vauhdittanut myös latauspisteillä varusteltujen pysäköintipaikkojen kysyntää. Pysäköintipalveluja tarjoava EuroPark Finland on vastannut autoilijoiden tarpeisiin latureita lisäämällä mutta myös kehittämällä automatisointia. Schneider Electric loi EuroParkin Autopay Park & Charge -kohteisiin yhtenäisen käyttöliittymän, jonka avulla sujuva lataus, toimiva kuormanhallinta ja kiinteistöautomatiikka toimivat yhteen.

EuroParkilla on eri puolilla Suomea satoja pysäköintikohteita, joista seitsemän toimii innovatiivisen Autopay Park & Charge -latauskonseptin mukaan. Näissä kohteissa rekisteröityneet käyttäjät voivat aloittaa sähköauton latauksen automaattisesti joko kameratunnistuksella tai QR-koodilla. Puomiton pysäköinti ja automaatio tekevät asiakkaan elämästä helpompaa, mutta suuri määrä vaihtelevassa käytössä olevia latauspisteitä voi aiheuttaa kuormanhallinnan ongelmia.

– Vanhojen pysäköintikiinteistöjen sähköinfra aiheuttaa haasteita, sillä niitä rakennettaessa ei voitu mitenkään ennakoida sähköautojen vaatimuksia. Siksi kiinteistöjen kuormanhallinnan on oltava kunnossa. Schneider Electricin EcoStruxuren avulla useaan EuroParkin operoimaan pysäköintikiinteistöön on luotu yhtenäiset käyttöliittymät, jotka mahdollistavat skaalautuvan sähkönjakelun ja kiinteistöjen eri toimintojen yhdistämisen samaan järjestelmään, kertoo EuroPark Finlandin toimitusjohtaja Christer Hede.

Tutustu käytettyihin tuotteisiin:
EVlink PRO AC
Canalis
Smart Panel
EcoStruxure Building Operation

Tai lue lisää yhteistyöstä Schneider Electricin sivuilla

RPT SMART tehostaa ja nopeuttaa jokapäiväistä työntekoasi. RPT SMARTin kautta saat tiedon kaikista Suomen rakennushankkeista ja työmaista.
RPT SMART

Lisää tuotteita Schneider Electric Finland Oy

Sähköauton lataus

Sähköauton lataus

Schneider Electric tarjoaa sähköautojen latausasemia erilaisiin tarpeisiin ja...


Turvatuotteet

Turvatuotteet

Meiltä saat tunnetut ja luotetut palo- ja kulunvalvonta- ja turvavaloratkaisu...


Sähköasennuskalusteet

Sähköasennuskalusteet

Tekniikkamme ansiosta Life Is On – aina ja kaikkialla.


Sähkökeskukset ja kojekaapit

Sähkökeskukset ja kojekaapit

Laajasta valikoimasta löytyy valmiiksi koottuina tai osina kaappeja. Löydät m...


Referenssihankkeet Lisää referenssejä yritykseltä Schneider Electric Finland Oy

Kuopio-halli liikuntahalli

Kuopio-halli liikuntahalli

Kuopio

Urheilun suorituspaikat hallissa mahdollistavat yleisurheilun lisäksi eri p...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi

Sulje